Maalipallomiesten kakkosnippu yllätti ykkösjoukkueen

Maalipallomiesten kakkosjoukkue juhlii

Suomen kakkosjoukkue yllätti ykkösjoukkueen Pajulahti Gamesin miesten maalipalloturnauksen puolivälierässä. Jarno Mattila toi loppuhetkillä kakkosjoukkueen tasoihin ja Petri Posio heitti jatkoajalla 5-4-voittomaalin tultuaan juuri vaihdosta sisään.

Kakkosjoukkue oli hävinnyt perjantaina kaikki pelinsä ja ykkösjoukkue puolestaan hurjavireisen Erkki Miinalan johdolla voittanut kaikki kolme peliään.

- Ensimmäisenä päivänä enemmän harjoittelimme ja kokeilimme koostumuksia, kun ei tarvinut voittaa yhtään peliä puolivälieriin päästäkseen. Nyt sitten lähdettiin pelaamaan voitosta, Posio totesi.

- Ja paineet olivat toisella joukkueella. Meillä kaksi nuorta kaveria (Eetu Eronen ja Joni Ylönen) pelasivat hienosti, eikä meillä kokeneemmilla ole näissä peleissä enää paineita, Posio jatkoi.

Pajulahden turnaus on Posiolle jäähyväisturnaus maajoukkueessa, ja nyt hän pääsee päättämään kunniakkaan maajoukkuekomennuksensa kotiturnauksen mitaliepeleissä.

- 17 vuotta sitten täällä, tai silloin pelattiin vielä Onnelassa, aloitin maajoukkueessa, joten se on hieno päättääkin tähän, Posio totesi.

Maalipallomiesten kakkosjoukkue jatkaa lauantai-illan välieriin. Ykkösjoukkue pelaa sijoista 5-8.